(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Raw kokosová roláda
Potřebné ingredience
1 kokosový ořech, voda z 1 kokosového ořechu, 4 lžíce kokosového oleje, 1/2 hrnku vlašských ořechů a mandlí (loupaných), 2 lžičky skořice, 1/2 lžičky mletého hřebíčku, mletého badyánu a mletého koriandru, 4 a více lžic agáve sirupu podle chuti a 4 lžíce raw kakaa
Postup přípravy
1. vrstva : Kokosový ořech umixujeme na jemno s kokosovou vodou a kokos. olejem a na fólii vytvoříme asi 1 cm vysokou placku.
2. vrstva : 1/2 hrnku vlašských ořechů a (loupaných) mandlí, 2 lžičky skořice, 1/2 lžičky mletého hřebíčku, 1/4 lžičky mletého badyánu a mlet. koriandru a agáve sirupu podle chuti umixujeme a navrstvíme na kokosovou placku.
3. vrstva - čokoláda
2 lžíce kokosového oleje, 4 lžíce raw kakaa a 4 lžíce agáve sirupu navrstvíme jako 3. vrstvu na ořechovou placku. Roládu tvoříme na fólii, pomocí které roládu smotáme a dáme na 1 hodinu ztuhnout do lednice.
DOBROU CHUŤ!!!
2. vrstva : 1/2 hrnku vlašských ořechů a (loupaných) mandlí, 2 lžičky skořice, 1/2 lžičky mletého hřebíčku, 1/4 lžičky mletého badyánu a mlet. koriandru a agáve sirupu podle chuti umixujeme a navrstvíme na kokosovou placku.
3. vrstva - čokoláda
2 lžíce kokosového oleje, 4 lžíce raw kakaa a 4 lžíce agáve sirupu navrstvíme jako 3. vrstvu na ořechovou placku. Roládu tvoříme na fólii, pomocí které roládu smotáme a dáme na 1 hodinu ztuhnout do lednice.
DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé